استفاده از شیشه رنگی بعنوان یک ماده اصلی در نمای ساختمان جذابیت زیادی را باعث شده است. با روی کار آمدن شیشه رنگی های رفلکس استفاده از این نوع شیشه رنگی ها در نمای ساختمان های بلند و برجها در حال حاضر خیلی رایج شده است. به کارگیری از نماهای شیشه رنگی ای افزون بر زیبائی قابلیت بهره گیری از بیشترین روشنایی روز را نیز مهیا می کند. همچنین استفاده از شیشه های 2 یا 3 جداره یک لایه عایق صوتی و حرارتی بسیار مناسب را ایجاد میکند. استفاده از این نماهای مدرن سبب گردیده که دتایل های نصب متفاوت نیز طراحی گردد که از آن جمله شیشه های فریم لس و نماهای لامل(Face Cap) است.


در نماهای فریم لس شیشه رنگی ، قابهای آلومینیومی نگهدارنده شیشه (شیشه ها می توانند تکجداره و یا دوجداره باشند) بر روی یک فریم فولادی که از پروفیل هایی با سایزهای متفاوت ساخته شده نصب و فیکس می گردند. فواصل شیشه ها با یکدیگر چنان نزدیک بوده که فریم فولادی حائل قابهای آلومینیومی از نمای روبرو دیده نخواهد شد.


مزیت های استفاده از سیستم فریم لس:


           -ظرافت دید فریم نگهدارنده شیشه از خارج


-           امکان بهره گیری از باز شو مخفی در نما


-           آسانی تعویض شیشه


-           عدم انتقال تنش های سازه اصلی بنا بر شیشه


-           عملکرد مستقل هر یک از فریم ها در برابر زلزله


-           امکان استفاده از رنگهای متفاوت در نما


یکی از پرکاربردترین نماهای ساختمان ، نماهای شیشه رنگی فریم لس است که زیبایی، آب بندی مناسب، نصب ساده و بار گذاری مناسب را به صورت یکجا عرضه می کند. در این سیستم نخست رویه نما به طور شبکه بندی کامل زیر سازی شده و پروفیل های آلومینیومی فریم نما روی این شبکه بندی قرار می گیرند.


دارا بودن لاستیکهای هوا بندی و آب بندی در کناره فریم و شیشه رنگی سبب شده رویه نما کاملا ایزوله (آب بندی و هوا بندی) شود و از نکته های خیلی پراهمیت این سیستم آن است که در رویه نما خیلی شیشه رنگی دیده شده و آلومینیوم با ظرافت خاصی در کنار شیشه رنگی  قرار می گیرد و در ضمن پنجره های باز شو هم قابل دیدن نیست، همین امر سبب شده تا این سیستم مورد توجه اکثر طراحان ساختمان قرار گیرد.


نمای فریم لس


در نمای فریم لس شیشه رنگی ای،  قابهای آلومینیومی  نگه دارنده شیشه (دو جداره یا تک جداره) بر روی یک فریم آهنی که از پروفیل هایی با سایز های متفاوت (غالبا 40*40) ساخته شده است نصب و فیکس می گردد. فواصل شیشه رنگی با یکدیگر در نمای بیرونی چنان نزدیک هم بوده که فریم آهنی از نمای روبرو دیده نخواهد شد.


غیر قابل تشخیص بودن فریم های باز شو از خارج ساختمان  قابلیت نصب از داخل بنا و بدون استفاده از داربست، آب بندی و هوا بندی موثر، سبکی وزن، مقرون به صرفه و سهولت نصب شیشه ها از جمله مزایایی است که این محصول را در برابر سایر سیستم ها برتری می بخشد.


اجرای نمای فریم لس


ابتدا سطح نما توسط پروفیل های فلزی 40*40 با دقت شبکه بندی گردیده و سپس فریم نما در داخل این شبکه ها قرار می گیرد. وجود لاستیک های هوابندی و آب بندی در اطراف فریم و شیشه رنگی سبب شده رویه نما کاملاً ایزوله گردد. از مزیت های سیستم های شیشه رنگی فریم لس ظرافت دید فریم نگهدارنده شیشه از خارج و همچنین امکان بهره گیری از باز شو مخفی در نما است.


این فریم هم به صورت باز شو  و هم به صورت فیکس قابل اجرا است.


ویژگی ها


ایجاد سطح بصری یکنواخت شیشه


عدم محدودیت رنگ فریم


نصب آسان شیشه


امکان ایجاد سطوح عایق صوت و حرارت با پروفیل های Thermal Break  


دارا بودن واشر های مخفی جهت آب بندی


امکان اجرا به صورت تمام آلومینیومی


ایجاد مرز جداکننده  سازه نما  از  سازه اصلی


 


روش اجرا


تهیه نقشه های فاز 2  با توجه به طرح اولیه


اجرای زیر سازی با استفاده از پروفیل های آهنی


ساخت فریم های آلومینیومی بر اساس نقشه ها  و استفاده از برش CNC


قابل ذکر است که کلیه مراحل کار با استفاده از ابزار دقیق کنترل و هدایت می شود.




نماهای شیشه رنگی اسپایدر استیل 


نماهای شیشه ای اسپایدر معلق زینت بخش فروشگاه های بزرگ و ساختمان های تجاری و اداری و مراکز خرید می باشد.


با  بیشتر شدن سبک ها مدرن در نمای ساختمان ، نمای شیشه رنگی ای اسپایدر حداکثر دید با کمترین میزان استفاده از فریم و فلزات با بالاترین سطح ایمنی و ایزولاسیون را امکان پذیر می کند.


خصوصیات و اجزای تشکیل دهنده نمای شیشه رنگی اسپایدر :


شیشه رنگی های با ابعاد بزرگ که به وسیله تکنیک های مختلف لیمنت و سکوریت کاملاً ایمن گردیده است.


اتصالات و بستهای اسپایدر که تمام استیل می باشد و به صورت چنگکی دارای اتصالی به شیشه است.


بادبندها


و استراکچرهای کاملاً محاسبه شده که اسکلت اصلی نما را تشکیل می دهد با در نظر گرفتن فشارهای داخلی مانند باد، زلزله و وزن، ارتفاع شیشه رنگی های نما طراحی می گردد.


پر کردن فاصله مورد نیاز در بین شیشه رنگی ها با چسب های تلفیقی که ضامن سلامت شیشه رنگی ها و ایزولاسیون نما می باشد.


با استفاده از شیشه رنگی های کنترل کننده انرژی و غیره تلفیقی از تکنیک های دو جداره با گاز عایق لمینت طلقی به عاملی برای ایزولاسیون کامل ساختمان تبدیل می شود.


شیشه رنگی